Springen naar inhoud


- - - - -

'Startmenu Keert Terug In Windows 8.2'


 • Log in a.u.b. om te beantwoorden
Er zijn 1 reacties in dit onderwerp

#1 pascalbianca

pascalbianca

  Webmaster/Admin

 • Webmaster
 • 4382 berichten
  Laatst bezocht 05 feb 2020 07:09
 • LocatieSusteren, Nederland, Midden Limburg.
Inzender

Geplaatst op 10 december 2013 - 07:20

'Startmenu keert terug in Windows 8.2'

Microsoft zou in de volgende grote update van Windows 8 het Startmenu als optie toevoegen. In Windows 8.1 werd de Startknop weer toegevoegd, maar zonder het menu.

Geplaatste afbeelding Foto:  AFP
Volgens Windows-kenner Paul Thurrott krijgen gebruikers van Windows Threshold, de codenaam voor wat waarschijnlijk Windows 8.2 wordt, de optie om het Startmenu aan te zetten.
De Startknop en het Startmenu zaten sinds Windows 95 in Windows, maar zijn sinds Windows 8 afwezig. In Windows 8.1 werd de Startknop teruggebracht, het Startmenu is nog steeds afwezig.

Met de Startknop in Windows 8.1 kan gewisseld worden tussen de traditionele desktop-weergave en het scherm met tegels dat in Windows 8 werd geïntroduceerd. In Windows 8.2 zou de knop weer gekoppeld kunnen worden aan het Startmenu.
Het Startmenu werkt waarschijnlijk niet op computers met Windows RT, die versie kent momenteel een beperkte desktopweergave waarin alleen software van Microsoft gebruikt kan worden.

Vensters

Het zou in Windows 8.2 ook mogelijk worden alle apps in vensters in de desktopweergave te tonen. Nu moet software die weergave ondersteunen, standaard worden de meeste Windows 8-apps getoond in de vormgeving van Windows 8.
Naast de reguliere versie van Windows 8.2 en Windows RT zou Microsoft ook met een zakelijke versie van Windows 8.2 komen. De versie zou onder andere minder vaak updates krijgen dan de consumentenversie van het besturingssysteem, meldt ZDNet.
Windows 8.2 zou in het voorjaar van 2015 op de markt moeten komen. Eerder vandaag maakte Microsoft bekend dat Windows 7, vooralsnog de laatste inclusief Startknop en Startmenu, in tegenstelling tot eerdere plannen nog niet uit de verkoop wordt genomen.

#2 RedThread

RedThread

  Beheerder VBIB

 • Beheerder
 • 3608 berichten
  Laatst bezocht 05 jun 2021 15:09
 • LocatieTongeren,Belgium.
Inzender

Geplaatst op 10 december 2013 - 11:16

In het voorjaar van 2015 ???

En waarschijnlijk een betalende upgrade deze keer.... $$$
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 lid(leden), 0 bezoeker(s), 0 anonieme gebruikers

Inloggen


Untitled 1

Met dank aan J├╝rgen voor de jarenlange inzet van visualbasic.be (anno dec 2000)
Met dank aan Mike en Ronneke voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2010)
Met dank aan PascalBianca voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2016)