Springen naar inhoud


- - - - -

ASP Website op web server zetten.


  • Log in a.u.b. om te beantwoorden
Er zijn 4 reacties in dit onderwerp

#1 t0725056

t0725056

    Senior Developer

  • Leden
  • PipPipPip
  • 117 berichten
    Laatst bezocht 18 jun 2010 13:33

Geplaatst op 18 mei 2010 - 14:42

Hallo iedereen,

Ik heb een ASP website gemaakt, en wou deze vandaag op de webserver zetten, krijg ik volgende foutmeldingen :


Geplaatste afbeelding


Geplaatste afbeelding


Weet iemand raad hiermee, heb al vanalles geprobeerd ?  :)

Greetz

#2 Vozzie

Vozzie

    Moderator

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1855 berichten
    Laatst bezocht 12 jul 2017 13:15
Inzender

Geplaatst op 18 mei 2010 - 15:16

draait het juiste framework op die server?

groeten

#3 t0725056

t0725056

    Senior Developer

  • Leden
  • PipPipPip
  • 117 berichten
    Laatst bezocht 18 jun 2010 13:33

Geplaatst op 18 mei 2010 - 15:40

Ga het checken , tnx !

Mvg

#4 ArComAr

ArComAr

    VBIB Godfather

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3788 berichten
    Laatst bezocht 04 mei 2018 13:52

Geplaatst op 18 mei 2010 - 16:37

Als je die custom errors op "off" zet, dan kan je die wel zien. Een andere mogelijkheid is om via 127.0.0.1 of localhost naar je website te gaan ipv de computer naam of het IP adres. Standaard staat ingesteld dat je errors enkel gaat zien vanaf de localhost.

Volgens de error pagina hierboven draai je framework V2.0, dus dat is goed, dus ik denk niet dat daar de fout gaat liggen. Best eventjes die custom errors afzetten, en dan krijg je wel de juiste error te zien.

Werkt je webpagina trouwens als je ze debugged vanuit je visual studio?

#5 t0725056

t0725056

    Senior Developer

  • Leden
  • PipPipPip
  • 117 berichten
    Laatst bezocht 18 jun 2010 13:33

Geplaatst op 19 mei 2010 - 09:27

In visual studio werkt het perfect. De website is wel gemaakt in framework 3,5 en op de server draait 2.0 kan het hier aan liggen ?
In het bovenste screenshot heb ik trouwens de custom errors afgezet, is dit juist ?

Mvg,


* Edit : Ik heb mn webpagina eens op de webruimte van een vriend gezet om te testen, en dit werkt wel. Alleen zijn al mn webcontrols hier onzichtbaar geworden, hoe kan zoiets !?

Mvg




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 lid(leden), 0 bezoeker(s), 0 anonieme gebruikers

Inloggen


Untitled 1

Met dank aan J├╝rgen voor de jarenlange inzet van visualbasic.be (anno dec 2000)
Met dank aan Mike en Ronneke voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2010)
Met dank aan PascalBianca voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2016)