Springen naar inhoud


- - - - -

full-time ASP.NET / MS-SQL Programmeur te Antwerpen


  • Log in a.u.b. om te beantwoorden
Geen reacties in dit onderwerp

#1 dixys

dixys

    Starting Developer

  • Leden
  • 1 berichten
    Laatst bezocht 29 sep 2009 16:17

Geplaatst op 24 september 2009 - 10:00

Bedrijfsomschrijving

Sinds ruim 6 jaar bieden wij allerlei ASP-toepassingen aan onder de vorm van het Dixys iXtranet®. Meer informatie hierover kan u ook terugvinden op www.dixys.com .
Toepassingsgebieden zijn ondermeer:

- online reserveringssystemen
- communities
- webshops
- mailingsystemen
- ...

Momenteel maken er reeds meer dan 150 verenigingen en bedrijven gebruik van Dixys iXtranet®. Al deze netwerken hebben samen meer dan 800.000 leden waarvan meer dan 80.000 actieve gebruikers.
Tot onze klanten behoren zowel verenigingen als middelgrote en grote bedrijven.
Wij zijn ook internationaal actief door een samenwerking met SMS² Timing die tijdsregistratiesystemen maken voor kartings waaraan ons iXtranet gekoppeld is. Hierdoor hebben we tevens klanten in Spanje, Portugal, Frankrijk, Nederland, Dubai,...

Functieomschrijving

Ter versterking van ons team zoeken wij een programmeur (m/v) voor de verdere ontwikkeling van het Dixys iXtranet®-platform.
- Je werkt mee aan het uitbreiden/verbeteren van de bestaande toepassingen alsook het ontwikkelen van nieuwe toepassingen. Je ontwikkelt hiervoor voornamelijk in ASP, ASP.NET, VB.NET en SQL Server
- Je werkt mee aan de verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van onze online toepassingen dmv AJAX-technieken en implementatie van ASP.NET 3.5 en Silverlight
- Je zorgt mee voor het garanderen van de continue werking van onze toepassingen.
- Je technische kennis betekent een toegevoegde waarde voor ons team

Profiel

Wij zoeken een uitstekende (of uitstekend in wording) ASP/ASP.NET programmeur en SQL Server database ontwerper met een passie voor het maken van gebruiksvriendelijke en performante software.
Ervaring tout court is een pluspunt maar zeker zo belangrijk zijn motivatie en de juiste ingesteldheid (nieuwsgierig, leergierig, problem solver, gemotiveerd,...).
Voor jou is programmeren geen werk maar een hobby, misschien zelfs een passie. Je kan goed zelfstandig werken en je vindt het niet erg in een klein team te werken. Voor jou is het belangrijker dat de toepassing waaraan je werkt groots is dan dat de omgeving waarin je werkt groots is.

Aanbod

Wij bieden jou een jonge, dynamische werkomgeving in volle groei en met een beloftevolle toekomst. Je krijgt de kans te werken aan vooruitstrevende toepassingen die in een zeer brede waaier van sectoren gebruikt worden. Bij ons ben je geen kleine radar in het geheel maar een volwaardige motor.
Daarenboven krijg je ook een competitieve verloning en de nodige middelen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen en verbeteren..

Contactgegevens

Deel jij onze passie voor het creëren van oplossingen? Stuur dan snel je CV en referenties door en wie weet bouw jij binnenkort mee aan ons snel groeiend online platform!

tav Dirk Gypen
Dixys bvba
Junostraat 30
2600 Berchem
dirk.gypen@dixys.com

Deze vacature kan je ook terugvinden op http://www.dixys.com...res_programmeur
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 lid(leden), 0 bezoeker(s), 0 anonieme gebruikers

Inloggen


Untitled 1

Met dank aan Jürgen voor de jarenlange inzet van visualbasic.be (anno dec 2000)
Met dank aan Mike en Ronneke voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2010)
Met dank aan PascalBianca voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2016)