Springen naar inhoud


- - - - -

Overzicht


  • Log in a.u.b. om te beantwoorden
Er zijn 94 reacties in dit onderwerp

#31 Tixhyl

Tixhyl

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 437 berichten
    Laatst bezocht 19 jun 2018 08:57

Geplaatst op 26 april 2009 - 13:52

@Obat

ja ik heb een minuutje geleden ook gekeken, en ik kreeg dezelfde errors :)
ik zal hem er eens opnieuw opzetten (;

Edit: Heb hem er opgezet en getest (werkt nu wel)

#32 Yannou

Yannou

    VBIB Godfather

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2465 berichten
    Laatst bezocht 24 apr 2020 19:41
  • Locatiehttp://www.fablab-brussels.be

Geplaatst op 26 april 2009 - 14:04

Ik zie dat niet staan op de server, kan iemand eens de exacte downloadlink geven a.u.b?

#33 ObAt

ObAt

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 707 berichten
    Laatst bezocht 30 mrt 2010 15:56

Geplaatst op 26 april 2009 - 14:18

D'r staat nu een '.ink' bestand op, dwz dat het een snelkoppeling is ipv het originele bestand :)

ObAt

#34 Yannou

Yannou

    VBIB Godfather

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2465 berichten
    Laatst bezocht 24 apr 2020 19:41
  • Locatiehttp://www.fablab-brussels.be

Geplaatst op 26 april 2009 - 14:30

En waar kan ik het originele bestand dan vinden? De snelkoppeling wijst naar niets...

#35 ObAt

ObAt

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 707 berichten
    Laatst bezocht 30 mrt 2010 15:56

Geplaatst op 26 april 2009 - 14:55

Yannou zei:

En waar kan ik het originele bestand dan vinden? De snelkoppeling wijst naar niets...

Dat is hem juist :).

ObAt

#36 Yannou

Yannou

    VBIB Godfather

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2465 berichten
    Laatst bezocht 24 apr 2020 19:41
  • Locatiehttp://www.fablab-brussels.be

Geplaatst op 26 april 2009 - 15:15

En hoe moet je dat dan wel openen?

#37 ObAt

ObAt

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 707 berichten
    Laatst bezocht 30 mrt 2010 15:56

Geplaatst op 26 april 2009 - 15:25

Yannou zei:

En hoe moet je dat dan wel openen?

Niet  :). ff wachten tot Christoffel hem re-upload ;)

ObAt

#38 Yannou

Yannou

    VBIB Godfather

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2465 berichten
    Laatst bezocht 24 apr 2020 19:41
  • Locatiehttp://www.fablab-brussels.be

Geplaatst op 26 april 2009 - 15:39

Christoffel zei:

Edit: Heb hem er opgezet en getest (werkt nu wel)
Nu volg ik niet meer hoor o.O

#39 ObAt

ObAt

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 707 berichten
    Laatst bezocht 30 mrt 2010 15:56

Geplaatst op 26 april 2009 - 15:42

Yannou zei:

Christoffel zei:

Edit: Heb hem er opgezet en getest (werkt nu wel)
Nu volg ik niet meer hoor o.O

De snelkoppeling werkt natuurlijk wel op zijn PC omdat hij de bestanden wel op zijn computer heeft, wij hebben de bestanden niet dus...

ObAt

#40 Tixhyl

Tixhyl

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 437 berichten
    Laatst bezocht 19 jun 2018 08:57

Geplaatst op 26 april 2009 - 17:57

Zo, ik heb hem nog eens geupload, maar zal hem waarschijnlijk niet kunnen downloaden :s

/OND Christoffel.zip

Ik wou hem hier anders ook zetten, maar de recources zijn te groot :)

#41 Yannou

Yannou

    VBIB Godfather

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2465 berichten
    Laatst bezocht 24 apr 2020 19:41
  • Locatiehttp://www.fablab-brussels.be

Geplaatst op 26 april 2009 - 20:02

Het bestand is corrupted blijkbaar... kan wel geopend worden, maar niet uitgepakt.

#42 Tixhyl

Tixhyl

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 437 berichten
    Laatst bezocht 19 jun 2018 08:57

Geplaatst op 26 april 2009 - 20:04

Yannou zei:

Het bestand is corrupted blijkbaar... kan wel geopend worden, maar niet uitgepakt.
Ah, als ik het download in ff, dan komt er op 'OND Christoffel.zip - 0 Kb' dus er staat eigenlijk niets in :)
Bij jou wel dan?

#43 Yannou

Yannou

    VBIB Godfather

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2465 berichten
    Laatst bezocht 24 apr 2020 19:41
  • Locatiehttp://www.fablab-brussels.be

Geplaatst op 26 april 2009 - 20:11

Ik heb het direct via FileZilla afgehaald, dus FTP i.p.v HTTP.

#44 Tixhyl

Tixhyl

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 437 berichten
    Laatst bezocht 19 jun 2018 08:57

Geplaatst op 26 april 2009 - 20:31

Yannou zei:

Ik heb het direct via FileZilla afgehaald, dus FTP i.p.v HTTP.
Voila, ik heb het in een apparte map gezet (geen gecomprimeerde map deze keer).

#45 ObAt

ObAt

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 707 berichten
    Laatst bezocht 30 mrt 2010 15:56

Geplaatst op 26 april 2009 - 20:53

Christoffel zei:

Yannou zei:

Ik heb het direct via FileZilla afgehaald, dus FTP i.p.v HTTP.
Voila, ik heb het in een apparte map gezet (geen gecomprimeerde map deze keer).

En helaas wil die nog niet werken :S. Volgens mij zijn de bestanden zelf corrupt, bekijk is als het project zelf wel goed werkt, anders wil ik wel helpen via een live chat (Xfire) of Teamviewer.

ObAt

#46 Tixhyl

Tixhyl

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 437 berichten
    Laatst bezocht 19 jun 2018 08:57

Geplaatst op 26 april 2009 - 22:02

oké amai ze waar was den tijd van de discettes :)

Ik denk dat het aan de afbeeldingen lag. Ik heb ze dan maar allemaal verwijderd, en ik heb de nieuwe versie op de server gezet (ONDv3.zip) en ook meteen hier (;

#47 Svekke

Svekke

    Senior Developer

  • Leden
  • PipPipPip
  • 244 berichten
    Laatst bezocht 18 nov 2012 21:46

Geplaatst op 26 april 2009 - 22:31

Nu kan je het runnen.
Maar door die afbeeldingen te verwijderen, ben je de bovenbalk wel kwijt die is nu gewoon grijs.

#48 Tixhyl

Tixhyl

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 437 berichten
    Laatst bezocht 19 jun 2018 08:57

Geplaatst op 26 april 2009 - 22:51

Svekke zei:

Nu kan je het runnen.
Maar door die afbeeldingen te verwijderen, ben je de bovenbalk wel kwijt die is nu gewoon grijs.
Ja das waar, daar stonden eigenlijk knoppen in die toch niet werkten hoor (zie afbeelding vorige pagina)

Eigenlijk werkt er nog niets (behalve de tijd in de statusbalk :) )

#49 ObAt

ObAt

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 707 berichten
    Laatst bezocht 30 mrt 2010 15:56

Geplaatst op 26 april 2009 - 23:06

Christoffel zei:

Svekke zei:

Nu kan je het runnen.
Maar door die afbeeldingen te verwijderen, ben je de bovenbalk wel kwijt die is nu gewoon grijs.
Ja das waar, daar stonden eigenlijk knoppen in die toch niet werkten hoor (zie afbeelding vorige pagina)

Eigenlijk werkt er nog niets (behalve de tijd in de statusbalk :) )

Hij doet het hier ook ;). Mooi werk, ik zal is kijken als ik hem ook werkend krijg met de afbeeldingen :D.

ObAt

#50 Yannou

Yannou

    VBIB Godfather

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2465 berichten
    Laatst bezocht 24 apr 2020 19:41
  • Locatiehttp://www.fablab-brussels.be

Geplaatst op 26 april 2009 - 23:26

Bij mij werkt het nu, ik heb de ONDv3.zip gedownload en uitgepakt. Graphics zitten er niet in, want je hebt blijkbaar heel de resources folder verwijderd om van de errors vanaf te geraken :)

De reden waarom het uitpakken op de server niet lukte is omdat er ongeldige tekens in je bestandsnamen zitten (meer bepaald spaties). In 't vervolg dus misschien met TeamViewer werken zoals ObAt al voorstelde ;)

Groetjes

#51 Tixhyl

Tixhyl

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 437 berichten
    Laatst bezocht 19 jun 2018 08:57

Geplaatst op 26 april 2009 - 23:28

Yannou zei:

Bij mij werkt het nu, ik heb de ONDv3.zip gedownload en uitgepakt. Graphics zitten er niet in, want je hebt blijkbaar heel de resources folder verwijderd om van de errors vanaf te geraken :P

Groetjes
Inderdaad, ik heb er ferm mee zitten prutsen. Ik snap trouwens nog altijd niet hoe ik nu "normaal" resources kan verwijderen :?

Grtz,

#52 Yannou

Yannou

    VBIB Godfather

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2465 berichten
    Laatst bezocht 24 apr 2020 19:41
  • Locatiehttp://www.fablab-brussels.be

Geplaatst op 26 april 2009 - 23:30

Maak gewoon een mapje aan in je project folder genaamd "resources" ofzo, en zorg dat de paden relatief zijn t.o.v je .vbproj projectbestand. Als je daarin dan je afbeeldingen stopt zal Visual Studio ze altijd kunnen vinden, ongeacht waar je je projectmap nadien naartoe verplaatst.

Groetjes

#53 Tixhyl

Tixhyl

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 437 berichten
    Laatst bezocht 19 jun 2018 08:57

Geplaatst op 26 april 2009 - 23:32

En om die dan te verwijderen mag ik gewoon met rechter muisknop op dat bestand (bv. afbeelding) klikken en dan verwijderen doen?

Grtz,

#54 Yannou

Yannou

    VBIB Godfather

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2465 berichten
    Laatst bezocht 24 apr 2020 19:41
  • Locatiehttp://www.fablab-brussels.be

Geplaatst op 26 april 2009 - 23:34

Eerst moet je je die map verwijderen uit je VS project natuurlijk, anders zal ie die referenties niet meer kunnen vinden, en zul je fouten krijgen als je wilt compileren. Maar waarom zou je ze überhaupt willen verwijderen?

#55 Tixhyl

Tixhyl

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 437 berichten
    Laatst bezocht 19 jun 2018 08:57

Geplaatst op 26 april 2009 - 23:37

Wel, ik voeg meestal afbeeldingen toe aan mijn project via vb. een Background van een Button. Dan doe ik 'Importeren' en een map 'resources' wordt automatisch aangemaakt met die foto erin.

En dus om die te verwijderen zou ik eerst de Background van die button op 'None' zetten, en dan dat bestand verwijderen in die map 'resources' maar dat gaf errors op dacht ik...

Grtz,

#56 Yannou

Yannou

    VBIB Godfather

  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2465 berichten
    Laatst bezocht 24 apr 2020 19:41
  • Locatiehttp://www.fablab-brussels.be

Geplaatst op 27 april 2009 - 10:11

Het is niet omdat je de Background weer op "None" instelt dat de referentie naar dat bestand dan komt te vervallen, zoals je zelf al aangaf zul je zien dat de afbeelding in de "Importeren" lijst blijft staan, d.w.z is nog steeds een embedded resource van je project. Dus zelfs als je het actief niet meer gebruikt in een PictureBox ofzo dan zal VS de afbeelding nog wel steeds willen meecompileren in je exe, en er dus achter gaan zoeken.

Groetjes

#57 Xymtrix

Xymtrix

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 533 berichten
    Laatst bezocht 13 aug 2012 15:48
  • LocatieNederland

Geplaatst op 27 april 2009 - 14:04

Ik heb aan de hand van de "demo" applicatie een 2e layout gemaakt. Ik heb ook hierin groen verwerkt en een ander menuutjuh. Tevens ook het ranking systeem aangepast. Bekijken kan hier.
:P .

#58 ObAt

ObAt

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 707 berichten
    Laatst bezocht 30 mrt 2010 15:56

Geplaatst op 27 april 2009 - 14:44

Xymtrix zei:

Ik heb aan de hand van de "demo" applicatie een 2e layout gemaakt. Ik heb ook hierin groen verwerkt en een ander menuutjuh. Tevens ook het ranking systeem aangepast. Bekijken kan hier.
:P .

Ziet er mooi uit. Ik heb maar een kleine opmerking.

Dit:

Citeren

DivX
0 - 700mb
700mb - 1.4gb
1.4gb - 4.5gb
4.5gb -

HD
0 - 1.4gb
1.4gb - 4.5gb
4.5gb - 9gb
9gb -

Vind ik iets minder ik dacht meer aan zoiets:

Citeren

DivX
HD
WMA
ect.

En dan in het postoverzicht pas te verwerken hoe groot het bestand is :?

Voor de rest ziet het er mooi nieuw en blits uit :?

ObAt

#59 Xymtrix

Xymtrix

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 533 berichten
    Laatst bezocht 13 aug 2012 15:48
  • LocatieNederland

Geplaatst op 27 april 2009 - 15:53

ObAt zei:

Ziet er mooi uit. Ik heb maar een kleine opmerking.

Dit:

Citeren

DivX
0 - 700mb
700mb - 1.4gb
1.4gb - 4.5gb
4.5gb -

HD
0 - 1.4gb
1.4gb - 4.5gb
4.5gb - 9gb
9gb -

Vind ik iets minder ik dacht meer aan zoiets:

Citeren

DivX
HD
WMA
ect.
Dat is natuurlijk geheel de keuze aan jouw  :P

#60 Xymtrix

Xymtrix

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 533 berichten
    Laatst bezocht 13 aug 2012 15:48
  • LocatieNederland

Geplaatst op 29 april 2009 - 12:53

Oke.. vooruit.. omdat ik het leuk vind om te doen.. een versie 3.
Dit is voorlopig ook het laatste wat ik zal doen voor dit project. Aangezien het zowat stilstaat ga ik mijn aandacht op iets anders richten. Mocht er weer (meer) beweging in komen, zal ik gewoon van de partij zijn.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 lid(leden), 0 bezoeker(s), 0 anonieme gebruikers

Inloggen


Untitled 1

Met dank aan Jürgen voor de jarenlange inzet van visualbasic.be (anno dec 2000)
Met dank aan Mike en Ronneke voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2010)
Met dank aan PascalBianca voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2016)