Springen naar inhoud


- - - - -

Printen Werkt Niet Meer Goed?


  • Log in a.u.b. om te beantwoorden
Er zijn 7 reacties in dit onderwerp

#1 Swets

Swets

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 367 berichten
    Laatst bezocht 22 feb 2018 16:36
  • LocatieKrimpen a/d IJssel

Geplaatst op 28 maart 2014 - 00:59

Als bijlage, een of ander excel formulier van me werk.....

en nu schijnt het printen niet meer goed te gaan.....

er heeft al iemand in zitten rommelen... en die weet niet meer wat die gedaan heeft.....

het heeft wat te maken met het selecteren wat er geprint moet worden.....

ff hernoemen naar xlsm

Bijgevoegde Bestanden



#2 Jenny

Jenny

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 558 berichten
    Laatst bezocht 02 apr 2017 22:13

Geplaatst op 30 maart 2014 - 21:08

OK, en heb je soms ook nog een of andere vraag ?


#3 Swets

Swets

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 367 berichten
    Laatst bezocht 22 feb 2018 16:36
  • LocatieKrimpen a/d IJssel

Geplaatst op 31 maart 2014 - 07:46

:-P  ja eigenlijk wat gaat er fout bij het printen....

hij gooit er heel veel bladen uit, en niet maar eentje,

dus ik krijg een aantal bladen, met bovenin  1 heel klein plaatjes van het scherm, wat dus eigenlijk op het hele blad had moeten staan....?

het gaat oom macro 10

#4 Jenny

Jenny

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 558 berichten
    Laatst bezocht 02 apr 2017 22:13

Geplaatst op 31 maart 2014 - 13:04

ik kan Macro10 echt niet vinden hoor
ik vermoed dat het over de Sub afdrukken gaat in Module11
' afdrukken Macro
' De macro is opgenomen op 30-12-2004 door Verwaal.

die kode doet wat ze verondersteld wordt te doen...dat is niet het probleem

maar...er is inderdaad geklojoot met de pagina indeling van Blad Prijsopgave
u zou in de bladen Nederlands/Duits/Engels kunnen gaan kijken naar de verschillen met Blad Prijsopgave

maar ik denk dat het gemakkelijker is gewoon de knoppen van Blad Prijsopgave te kopieeren en te plakken in Blad2 (is toch een niet gebruikt blad)
Blad Prijsopgave te verwijderen, en Blad2 te hernoemen als Prijsopgave...klaar

#5 Swets

Swets

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 367 berichten
    Laatst bezocht 22 feb 2018 16:36
  • LocatieKrimpen a/d IJssel

Geplaatst op 05 april 2014 - 01:04

oja sorry Module 11

ff kijke wat je nu allemaal zeg......

en het gene wat op het blad prijs opgave stond dan?  naar blad2 kopieren....?

#6 Jenny

Jenny

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 558 berichten
    Laatst bezocht 02 apr 2017 22:13

Geplaatst op 05 april 2014 - 23:39

ik zou willen voorstellen om gewoon te doen wat ik zeg



#7 Swets

Swets

    Professional Developer

  • Leden
  • PipPipPipPip
  • 367 berichten
    Laatst bezocht 22 feb 2018 16:36
  • LocatieKrimpen a/d IJssel

Geplaatst op 07 april 2014 - 15:51

ja... en dat snap ik dus niet helemaal....

#8 Jenny

Jenny

    Master Developer

  • Leden
  • PipPipPipPipPip
  • 558 berichten
    Laatst bezocht 02 apr 2017 22:13

Geplaatst op 08 april 2014 - 14:49

ok,klik op tabblad 'Prijsopgave'
daar zal u 4 knoppen zien staan (Opslaan,Afdrukken,Terug,PDF (werkt nog niet))
rechtsklik op de knop 'Afdrukken'
klik op 'kopieren'
klik op tabblad 'Blad2'
klik maar ergens (bv op F2)
klik op de rechter muisknop
kies 'Plakken'

doe dit ook voor de andere knoppen

rechtsklik op tabblad 'Prijsopgave'
klik op 'Verwijderen' , en confirmeer

rechtsklik op tabblad 'Blad2'
klik op 'Naam wijzigen'
tik in : Prijsopgave

Klaar, u kunt nu terug offertes aanmaken zoals dat vermoedelijk al jaren gedaan word





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 lid(leden), 0 bezoeker(s), 0 anonieme gebruikers

Inloggen


Untitled 1

Met dank aan Jürgen voor de jarenlange inzet van visualbasic.be (anno dec 2000)
Met dank aan Mike en Ronneke voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2010)
Met dank aan PascalBianca voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2016)