Springen naar inhoud


- - - - -

Mscorlib.Dll En System.Io


  • Log in a.u.b. om te beantwoorden
Er zijn 11 reacties in dit onderwerp

#1 wako

wako

    Junior Developer

  • Leden
  • PipPip
  • 99 berichten
    Laatst bezocht 30 jun 2014 19:07

Geplaatst op 29 juli 2012 - 12:03

Allen,

Heb een probleem met de mscorlib.dll
Als ik de oudere versie gebruik dan werkt de Imports System.Data.SqlClient perfect.
En de system.io. "Memorystream" kan ik dan niet vinden.

Bij de nieuwere versie van de dll is het omgekeerd.

Iemand een idee?

groeten

Wim

Member of .NET Framework 4, My Solution C:\Program Files (x86)\Reference Assemblies\Microsoft\Framework\.NETFramework\v4.0\m

#2 guest_chrissie1_*

guest_chrissie1_*
  • Gasten
    Laatst bezocht

Geplaatst op 29 juli 2012 - 12:22

Je project maakt toch een gebruik van het client profile?

#3 wako

wako

    Junior Developer

  • Leden
  • PipPip
  • 99 berichten
    Laatst bezocht 30 jun 2014 19:07

Geplaatst op 29 juli 2012 - 12:38

Begrijp niet wat je wil zeggen met client profiel?

#4 guest_chrissie1_*

guest_chrissie1_*
  • Gasten
    Laatst bezocht

Geplaatst op 29 juli 2012 - 12:44

Als je op rechts klikt op je project en properties kiest en in het tabje compile op het knopje Advanced compile options klikt wat staat er dan bij target framework?

#5 wako

wako

    Junior Developer

  • Leden
  • PipPip
  • 99 berichten
    Laatst bezocht 30 jun 2014 19:07

Geplaatst op 29 juli 2012 - 12:45

Bedankt voor de snelle reactie

Heb het net gevonden en ga nu eens zien wat er staat moet er hier een verwijzing naar de .net 4

#6 wako

wako

    Junior Developer

  • Leden
  • PipPip
  • 99 berichten
    Laatst bezocht 30 jun 2014 19:07

Geplaatst op 29 juli 2012 - 12:55

Target framework = .net framework 4 client profile is dit correct?

#7 wako

wako

    Junior Developer

  • Leden
  • PipPip
  • 99 berichten
    Laatst bezocht 30 jun 2014 19:07

Geplaatst op 29 juli 2012 - 13:01

Heb ondertussen geprobeerd van de 3.5 client en 4.0 geprobeerd en dit lukt niet

#8 wako

wako

    Junior Developer

  • Leden
  • PipPip
  • 99 berichten
    Laatst bezocht 30 jun 2014 19:07

Geplaatst op 29 juli 2012 - 13:13

Ben eens gaan kijken naar de references en raar maar vind de mscorlib.dll niet.
Als ik deze probeer toe te voegen fan krijg ik de melding dat hij al binnen t project gebruikt word.

Bijgevoegde Bestanden



#9 wako

wako

    Junior Developer

  • Leden
  • PipPip
  • 99 berichten
    Laatst bezocht 30 jun 2014 19:07

Geplaatst op 29 juli 2012 - 13:27

met de 3.0 lukt het bedankt voor de info

#10 guest_chrissie1_*

guest_chrissie1_*
  • Gasten
    Laatst bezocht

Geplaatst op 29 juli 2012 - 13:52

Het is better van niet het client profile te gebruiken maar het volledige framework.

#11 wako

wako

    Junior Developer

  • Leden
  • PipPip
  • 99 berichten
    Laatst bezocht 30 jun 2014 19:07

Geplaatst op 29 juli 2012 - 15:10

ok bedankt lijkt nu te lukken heb enkel nog problemen met volgende kan toch al sql en memorystream gebruiken
Ik aan het proberen om zowel img/pict als documenten op te slaan in een sql server 2012 omgeving

Bijgevoegde Bestanden



#12 wako

wako

    Junior Developer

  • Leden
  • PipPip
  • 99 berichten
    Laatst bezocht 30 jun 2014 19:07

Geplaatst op 29 juli 2012 - 15:14

Dit lukt !!

Do While reader.Read
            Dim byteArray = CType(reader(4), Byte())
            Dim ms As New IO.MemoryStream(byteArray)
            Me.PictureBox1.Image = Image.FromStream(ms)
        Loop




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 lid(leden), 0 bezoeker(s), 0 anonieme gebruikers

Inloggen


Untitled 1

Met dank aan J├╝rgen voor de jarenlange inzet van visualbasic.be (anno dec 2000)
Met dank aan Mike en Ronneke voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2010)
Met dank aan PascalBianca voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2016)