Springen naar inhoud


- - - - -

Software Engineer VB.NET en/of C#.NET gezocht in Torhout


  • Log in a.u.b. om te beantwoorden
Geen reacties in dit onderwerp

#1 Liebaart

Liebaart

    Starting Developer

  • Leden
  • 3 berichten
    Laatst bezocht 09 jun 2010 18:18

Geplaatst op 23 mei 2011 - 09:04

MMPCS bvba gevestigd in Torhout, is een dynamisch en jong bedrijf dat sinds 2003 voornamelijk actief is in de ontwikkeling en commercialisering van een uniek en modern kassasysteem voor de retailsector. Onze totaaloplossing staat garant voor een vlotte en optimale verkoop, in combinatie met een snel en accuraat afhandelen van de bijhorende administratie. Zo hebben wij bijvoorbeeld zeer recent het Cash Infinity systeem ingevoerd. Dit revolutionaire en betrouwbare betaalsysteem automatiseert de afhandeling van cashbetalingen op een correcte, snelle, efficiënte en hygiënische manier. Wij behoren daarmee tot de top in onze sector.  

TOP omdat MMPCS in de eerste plaats een leverancier van oplossingen is : op de hoogste plank, in direct contact met de klant, met volledig begrip van zijn situatie. TOP omdat het bedrijf binnen de markt en concurrentie zich onderscheidt door zeer hoog te scoren in de voldoening van de klant. Bovendien zijn we creatief genoeg, om behoeftes te ontdekken of te creëren die meerwaarde voor de klant opbrengen. Deze klantgedrevenheid is de essentie van het voortbestaan en de groei van MMPCS. Het management is vastbesloten op deze vlakken te scoren, waardoor we automatisch ook meer toegevoegde waarde creëren voor het bedrijf. Dit resulteert uiteindelijk in een gezonde groei, in goeie marges, in de noodzakelijke ruimte om te investeren in mensen, hen de kans te geven zich te ontplooien, in middelen, in nieuwe technologieën, in research.

In het kader van de verder geplande expansie van MMPCS met bovengenoemde innovatieve producten, is er dringend behoefte aan versterking van de organisatie met een dynamische en gekwalificeerde Software Engineer, die de mogelijkheid wordt geboden om te groeien in verantwoordelijkheden, functie en inkomen.

Functie-inhoud

Na een intensieve inwerkperiode zal u als Software Engineer binnen het Development team, samen met uw collega's werken aan de uitbouw van onze unieke kassasysteemoplossingen. Tot uw veelzijdig takenpakket behoren o.a.:

A. uitvoeren van de programmatie in VB.NET en C#.

B. nauwkeurig technisch documenteren van de ontwikkelde software.

C. zelf testen van de geschreven softwaremodules en samenwerken met de kwaliteitsverantwoordelijke voor het uitvoeren van complete producttesten.

D. in overleg met de Support afdeling klantgerelateerde problemen onderzoeken en softwarematig oplossen.

E. instaan voor het uitvoeren van geregelde remote software-updates bij de klanten, in samenwerking met de Support afdeling.

Gewenste kwalificaties

Voor deze belangrijke functie komen uitsluitend dynamische, ambitieuze persoonlijkheden in aanmerking, die beantwoorden aan de volgende kwalificaties:

1. U heeft bij voorkeur reeds een eerste ervaring met soortgelijke taken als hierboven beschreven van A tot en met E.

2. U heeft bij voorkeur een opleiding als bachelor informatica of heeft een gelijkwaardige ervaring, en wil als programmeur in een MS omgeving werken.

3. MS SQL server heeft voor u weinig geheimen en het programmeren zelf doet u liefst in VB.NET of C#.

4. U kan zich duidelijk uitdrukken maar vergeet daarbij niet luistervaardig te zijn, terwijl u getuigt van een analytische geest en snel van begrip bent.

5. Als systematische werker en stressbestendig persoon weet u op een dynamische en toch georganiseerde wijze uw taken uit te voeren.

Wat bieden wij u?

* Een unieke opportuniteit om een jong en dynamisch bedrijf, dat financieel kerngezond is en in haar sector een echt onderscheidend product levert, verder succesvol uit te bouwen.
* Een uitdagende en veelzijdige functie, waar persoonlijke inbreng en zelfstandig opereren centraal staan.
* Een aangename, open en stimulerende werksfeer met korte communicatielijnen in een jong en professioneel team.
* Een competitief salarispakket
* De mogelijkheid om in een eerste persoonlijk gesprek geheel vrijblijvend kennis te maken met het bedrijf.

Solliciteren?

Bel Joris De Sutter bij MMPCS op het nummer 050.36.13.82

Een eenvoudig telefoontje informeert U snel en discreet of uw ambities overeenstemmen met ons aanbod.

Ook als u momenteel nog niet aan een verandering denkt, loont het de moeite u geheel vrijblijvend nader te informeren. Aarzel niet en bel hiervoor Joris De Sutter, bij voorkeur op werkdagen 's middags tussen 11 en 14 uur en 's avonds tussen 19 en 21 uur of op zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur, op 050.36.13.82
Of stuur je CV per mail naar joris@mmpcs.be

Kijk ook op http://www.mmpcs.be
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 lid(leden), 0 bezoeker(s), 0 anonieme gebruikers

Inloggen


Untitled 1

Met dank aan Jürgen voor de jarenlange inzet van visualbasic.be (anno dec 2000)
Met dank aan Mike en Ronneke voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2010)
Met dank aan PascalBianca voor de jarenlange inzet van vbib.be (anno dec 2016)